Om Adectus Group

Vi har en hög kompetens, erfarenhet och kunskap. Vi är kända för vår kommersiella strategi och för att förstå våra kunders slutmål. Med vår styrka på djupet, fokuserar vi på att ge ett värdefullt bidrag till utvecklingen av vår kunds verksamhet och strävar efter att leverera utmärkt värde för pengarna.

Från Sverige med Europa som arbetsplats

Grundarna av Adectus kommer från Sverige och har under många års tid arbetat upp en brett kontaktnät över hela Europa. Alla kontakter är värdefulla och man har alltid mer att lära. Våra viktigaste partners är de absolut bästa i respektive land.

Tillsammans med våra jurister och revisorer som arbetar i olika länder, kan vi genom kollektiva erfarenheter erbjuda högsta kvalitet av juridiska tjänster. På så sätt gynnas varje enskild kund av erfarenhet och kunskap från hela laget.

Vi är stolta över våra kunders framgångar

Vi är flexibla och vi anpassar våra tjänster till behoven hos våra kunder. Med vårt breda nätverk av associerade och partners, erbjuder vi kontinuerlig service till våra kunder och vi är stolta över varje kunds individuella framgång.

Alla är vinnare i en god relation

Vår långa erfarenhet från bolagsbildningsbranschen i Europa vilket gör att du kan känna dig trygg när du gör affärer med Adectus Group. Vi hjälper företagare från hela EU med allt från juridiska tjänster, redovisning och bolagsbildningar till logistiktjänster. Alla är vinnare i en god relation och vår vision är att hitta bra lösningar till nytta för våra kunder.