Jobba hos Adectus Group

Lediga tjänster

Adectus Group är ett expansivt företag och söker alltid efter rätt personer till vårt team.


Vi söker en Support-handläggare

Vi söker en positiv och driven support-handläggare med praktisk erfarenhet av administration. Vi söker dig som har arbetat inom kundsupport. Som handläggare är du van att organisera, strukturera och har god datorvana, gärna erfarenhet av något ärendesystem.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Adectus Group – vi arbetar med bolagsbildning och därtill relaterade tjänster och du kommer att arbeta i vår kundservice. Arbetet innebär daglig kontakt med främst kunder men även partners och kollegor. Du hanterar kundens beställning och har kontakt med kunden tills alla delar i kundens beställning är levererat och klart.

Mer om tjänsten

För att lyckas i denna rollen behöver du ha arbetslivserfarenhet inom exempelvis handläggning av olika ärende, registrering eller annan administration. Det krävs noggrannhet och en viss stresstålighet. Du är självständig i ditt arbete och tycker förändring är utvecklande.

Erfarenhet av Microsoft-office och andra datorprogram är meriterande, framförallt av Excel och Outlook.

I de kontakter du har i arbetet så krävs att du kan tala/skriva/förstå engelska och svenska.
Vi erbjuder en månads upplärning av våra arbetsrutiner så att du därefter tar dig an arbetet självständigt, men med stöd i de processer där det krävs.

Din profil

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du lösningsfokuserad och har en hög servicenivå. Du är en stabil person med hög kompetens, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

För att du ska trivas hos oss så krävs det att du är flexibel, självgående och av egen drivkraft kan ta reda på det som behövs. Vi tror också att du stimuleras av att bidra till förändring och förbättring av processer och rutiner.

  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du kan bo varsomhelst i Europa.
  •  Du kan arbeta hemifrån

Tjänsten blir tillgänglig i januari 2020.

För kontakt och/eller mer information om jobbet, kontakta [email protected]