Företagsbil Bulgarien

Företagsbil i Bulgarien

Om din nuvarande bil är registrerad i Sverige eller annat  EU-land, behöver du bara köra bilen till Bulgarien, alternativt kan vi hjälpa dig att transportera bilen till Bulgarien.

Du kan registrera bilen som en tillgång i ditt nya Bulgariskt bolag. Det tar bara 2-4 arbetsdagar för de Bulgariska myndigheterna att registrera bolaget.

Vad tjänar man på att registrera sin bil i Bulgarien

Det finns inga vägavgifter i Bulgarien; du betalar endast en fordonsskatt för bilen i den kommun där bilen är registrering (vilket blir samma som din bolagsadress).

  • ECO-skatt baseras på motoreffekten, årsmodell och beloppet varierar mellan 100 till 275 BGN (ca 500 -1.375 SEK) per år.
  • Bilförsäkringen ligger på ca 200-500 BGN (ca 1.000 till 2.500 SEK) per år. Även försäkringen baseras på motorstyrkan samt på hur gammal bilen är. Försäkringen är helförsäkring och gäller i hela EU, men också utanför EU.
  • Totalt blir den årliga kostnaden ca 250 euro. Du slipper alltså betala fordonsskatten och försäkring i Sverige, eftersom bilen inte är registrerad i Sverige.
  • Du kan få en egen sifferkombination på nummerplåten, exempelvis 1111, 5555 eller kanske 999

Snabb och smidig registrering

Antingen kör du själv din bil till Bulgarien eller så ordnar vi med hämtning med trailer. Själva omregistreringen går snabbt, och sedan kan du köra bilen (eller ordnar vi transporten) tillbaka.

Vill du registrera din bil i Bulgarien, vi hjälper dig gärna.

Köpa ny eller begagnad bil i Bulgarien

Istället för att omregistrera din svenska bil, så kan du välja att köpa en ny bil i Bulgarien. Priserna är bland de lägsta i hela Europa.